03 669 61 37 info@apotheekwuustwezel.be RUIME PARKING
ACHTER APOTHEEK

Hoorapparaten

DOE EEN HOORTEST
Gehoortest
Goed horen is iets wat u als vanzelfsprekend beschouwt. Pas wanneer u begint te merken dat u steeds vaker iemand moet vragen iets te herhalen, dat u in een drukke omgeving moeite hebt om uw gezelschap te verstaan of de televisie telkens weer wat luider zet, ervaart u hoe beperkend gehoorverlies kan zijn. Minder goed horen gaat geleidelijk en tussen ‘goed horen’ en ‘niets horen’ liggen veel verschillende niveaus; van mild tot zeer ernstig. Wacht niet tot u echt hinder ondervindt van gehoorverlies en doe vandaag nog een gehoortest.
Gratis gehoortest geeft duidelijkheid

Dankzij een hoortest komt u te weten óf er bij u sprake is van gehoorverlies en zo ja, in welke mate en wat hiervan de oorzaken zijn. In het hoorcentrum zal een erkende audioloog een gehoortest bij u afnemen, die de omvang van uw hoorspectrum aantoont en laat zien welke geluidssterktes en geluiden u nog moeiteloos kan horen – en welke niet. Blijkt uit deze gratis gehoortest dat u daadwerkelijk lijdt aan gehoorverlies, dan verwijzen we u door naar uw Neus-, Keel- en Oorarts (NKO-arts) die door middel van een oorcheck uw oor en gehoor verder zal onderzoeken en een diagnose zal stellen. De NKO-arts zal u vervolgens een voorschrift meegeven zodat u in aanmerking kan komen voor eventuele tussenkomst van uw ziekenfonds bij aankoop van hoortoestellen. Apotheek Lefever-Broers is een erkend Lapperre hoorcentrum. Maak nu een afspraak

BEGELEIDING DOOR AUDICIEN

Denkt u dat u gehoorverlies hebt? Dan is het belangrijk om advies in te winnen bij een vakman of -vrouw die u vertrouwt. Een goede audicien staat u met raad en daad bij, doet een gehoortest, zoekt samen met u de geschikte hoortoestellen uit en past deze aan uw persoonlijke behoeften aan. Wat staat er u te wachten bij uw eerste bezoek en hoe helpen we u verder?

Lapperre Hoorcentrum Lefever-Broers begeleidt u zeer persoonlijk bij uw testen, keuze van apparaten en nazorg.

VOORDELEN VAN HOORTOESTELLEN

De aankoop van een hoortoestel is een belangrijke beslissing. Neem dus voldoende tijd en laat je adviseren bij het vergelijken van de verschillende opties. Wat is de eerste stap naar een oplossing? Waarop let je best? We geven je graag een aantal tips mee.

De juiste keuze van het juiste hoorapparaat voor uw specifieke situatie is essentieel. Laat u bijstaan door onze gespecialiseerde Lapperre audicien. Vraag ons om advies.

SOORTEN HOORAPPARATEN

Op zoek naar het passende hoorapparaat? Bij Lapperre beschikken we over een ruim assortiment aan hoortoestellen in de meest uiteenlopende uitvoeringen, voor elk soort gehoorverlies en van een groot aantal hoortoestelfabrikanten. Er is dus sowieso een hoortoestel te vinden dat past bij jouw individuele wensen en behoeften. We zetten de belangrijkste hoorhulpmiddelen met hun voor- en nadelen voor jou op een rij. En uiteraard staan we bij Lapperre ook altijd voor je klaar voor persoonlijk advies.

Er zijn zeer veel soorten hoorapparaten en ook hulpmiddelen voor een beter gehoor. Laat u bijstaan door onze Lapperre audicien die u stap per stap begeleidt in dit proces.