03 669 61 37 info@apotheekwuustwezel.be RUIME PARKING
ACHTER APOTHEEK

Ons Team

Tom Lefever
Apotheker-Titularis
Dominique Broers
Apotheker
Christine de Kort
Apotheker
Apotheek Lefever-Broers, Uw Zorgapotheek
Apotheek Lefever-Broers in Wuustwezel is een ervaren team van bekwame apothekers. Dankzij de jarenlange expertise krijgt u uitgebreid advies dat heel specifiek op uw persoonlijke situatie wordt toegepast. De persoonlijke band met onze klanten is het belangrijkste.

We hebben een zeer ruim gamma aan cosmetica. Hierin kunnen we u adviseren voor de juiste producten die passen bij uw huid en lichaam. Wij maken samen met u een analyse om de beste oplossing te vinden voor een mooie en gezonde huid. Verzorging en levenskwaliteit zijn belangrijke pijlers in onze apotheek.

Bent u op zoek naar kwaliteit, service en zorg? Wie bieden een zorgrelatie aan onze klanten, een totaalbegeleiding waar we u helpen met therapietrouw, medicatieschema’s en medicatienazicht. We hebben eveneens een uitgebreid aanbod aan thuiszorgmaterialen. Apotheek Lefever-Broers, uw thuiszorgapotheek!

Online Apotheek Lefever-Broers
Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

U kan op onze website eveneens uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit veel producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.
Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…